Butikschef

Kiruna
Ansök senast 2019-09-30

Vi söker en Butikschef till vår butik i Kiruna. Säljteamet i Kiruna består av dig som butikschef samt en butikssäljare och en innesäljare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.


Arbetsbeskrivning

Som Butikschef ansvarar du för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ansvarar för att ett aktivt säljarbete sker samt arbetar med att utveckla, driva och arbetsleda butikspersonalen. I rollen som Butikschef ges du stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med Distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Skapa en aktivitetsplan för butiken avseende kampanjer, leverantörsdemo, kundträffar m.m.
 • Planering och deltagande i kundaktiviteter
 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Aktivt delta i säljteamets utveckling
 • Underhålla och utveckla butikens sortiment


Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet från VVS-branschen samt flerårig erfarenhet från arbete inom fackhandeln, gärna i en ledande befattning. För att trivas i rollen som Butikschef är du social, kommunikativ och har förmågan att motivera dina kollegor. Vidare är du är skicklig på att både skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder.

Meriterande är om du har:

 • Tidigare erfarenhet av arbete som butikschef
 • Erfarenhet av budgetansvar
 • Vana av arbete med förbättringsprocesser


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 
 • Frivillig gruppförsäkring


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Edrén, Distriktschef Dahlcenter, på 072-237 31 80.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Butikschef
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %