Junior utvecklare E-handel

Bromma
Ansök senast 2019-09-01

IT-avdelningen på Dahl har en spännande resa framför sig. Vi bygger nu upp en IT-avdelning för framtiden. Digitalisering och ett nära samarbete med verksamheten är i fokus för att kunna stötta Dahl på bästa sätt. I samband med detta bygger vi också upp ett nytt internt team för utveckling av Dahls e-handelsplattform, här har du chansen att vara med och bygga något nytt och bra från grunden. Vi söker en utvecklare som omfamnar nya teknologier och ser det roliga i utmaningen att bygga den bästa e-handelssiten för en av Sveriges största e-handlare. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Dahls huvudkontor i Bromma. Vi söker även en senior utvecklare, läs mer om båda tjänsterna på karriar.dahl.se.


Vad vi kan ge dig

På Dahl ligger vi i teknikens framkant och bygger en e-handelsplattform för framtiden. Vi är ständigt på jakt efter nya tjänster och tekniker för att leverera bästa möjliga lösning för en av Sveriges största e-handelssiter.

Som utvecklare på Dahl är du en stor del i framgångsfaktorn för att lyckas med vår vision. Du brinner för att ta del av nya tekniker och känner stolthet när du bygger de bästa lösningarna för vår e-handel och deltar i vår ständiga strävan efter att bli bäst.

Dahls e-handelslösning baseras på en mikroservicearkitektur där summan av delarna blir en stark enhet. Vi jobbar aktivt med att ligga i framkant i alla teknologier och strävar ständigt efter förbättringar och att hitta nya tjänster som passar in i vår strategi.

Du kommer att parprogrammera, mobprogrammera och ibland helt enkelt bara programmera. Vi jobbar enligt SCRUM idag med allt vad det innebär i from av process och struktur. Vi kör regelbundna ”lunch and learn” där vi tar del av varandras och andras kunskaper och vi delar även med oss av all kunskap i andra forum. Du har säkert massa kunskap att dela med oss också. Du gillar när det är högt i tak och att ingå i en grupp där alla är lika mycket värda. 


Vad vi tror att du ger oss

Du gillar att brottas med kod samt att komma med lösningsförslag och i dialog med affärssidan komma med kreativa och smarta lösningar. För att åstadkomma det tror vi att du har ett stort intresse för kod och även är intresserad av vad det är du bygger och varför. Vi tror också att du, som vi, är en lagspelare som gillar att dela med dig av din kunskap och även lära av andra för att tillsammans bli det bästa möjliga laget.

Du känner till agila metoder och ser fram mot att jobba enligt SCRUM.

Om vi får skriva en önskelista över vad vi tror att du kan så ser den ut så här:

Du har intresse och viss erfarenhet av utveckling för webben. Kunskap i Javascript samt intresse av att lära dig vue.js och på sikt även node.js. Du tycker att det låter spännande att jobba i en miljö bestående av REST-api:er, docker, bitbucket och Jenkins. Det du inte kan ser du fram mot att lära dig. Meriterande är om du har utbildning inom IT, lång som kort.


Passar vi dig?

Vi ska väl inte säga hur du är men vi kan berätta lite om vad vi gillar, kanske gillar vi samma.

Vi är idag ca 15 personer och de flesta av oss kodar, vissa är mer intresserade av UX och andra av databaser och andra allt däremellan. Vi brinner alla för webteknologi och att bygga och leverera spännande projekt med hög kvalitet.

Vissa har barn och andra har egentid, några är långa och några är korta. Vi gillar att gå på fotboll, vågsurfa, rida, vandra, laga mat, sticka samt spela både trummor och rollspel. Favoritgodis är allt från salta nappar till choklad och däremellan väljer någon Cheez Cruncherz Flamin’ Hot som favoritsnacks.

Oavsett vad vi jobbar med, vad vi gillar eller vad vi gör på vår fritid har vi passion för det vi gör och om du delar den passionen kommer du att trivas bra hos oss. Vi är mer intresserade av vem du är än dina tidigare erfarenheter och kunskaper!


Varför arbeta på Dahl?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. 

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 
 • Frivillig gruppförsäkring


Information och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta utvecklingschef Michael Hagberg på telefon 076-180 26 03.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Junior utvecklare E-handel
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %