Logistik- och processutvecklare

Kallhäll
Ansök senast 2019-06-16

Om tjänsten

Är du en mångsidig projektledare med god förståelse för IT-system inom supply chain? Vill du vara en del av en framgångsrik organisation och ett utvecklingsinriktat team som satsar på logistikflöde av toppklass och den senaste tekniken? Läs mer och ansök om rollen som logistik- och processutvecklare hos Dahl!

Som logistik- och processutvecklare på Dahl är ditt huvudsakliga arbete att koordinera och projektleda processförändringar i våra logistikflöden med kundnytta som ledord. Du kommer ha ett omväxlande arbete där du vanligen arbetar med projekt parallellt och samarbetar med kollegor och intressenter från bolagets alla funktioner över avdelningsgränser. Som projektledare jobbar du med helheten såväl som med detaljerna, driver projekt framåt och säkrar att rätt processer som verksamheten behöver utformas i existerande eller nya IT-system.

Logistikdivisionen är en förändringsdriven organisation där utvecklingsavdelningen, som består av 10 personer, jobbar för att stötta och möjliggöra den fortsatt starka försäljningsutvecklingen. På Dahl är vi 500 personer som arbetar med logistik. Vi driver vår egen logistik och äger hela varuflödet med både lager och transport i egen regi såväl digitalt som fysiskt. I rollen som Process- och logistikutvecklare finns det stora möjligheter att ta initiativ i det kontinuerliga förbättringsarbetet och se dina idéer och initiativ bli verklighet. Placering för tjänsten är på huvudkontoret i Kallhäll och du rapporterar till Logistikdirektör på Dahl.


Din profil

Som logistik- och processutvecklare på Dahl blir en del av ett internationellt bolag med hög förändringsvilja där du kommer att ha användning av din flexibilitet och förmåga att arbeta under snabba omställningar. Din roll innebär att du ofta har en sammanhållande funktion i samarbetet med både den egna avdelningen, andra avdelningar på Dahl samt med externa parter.

Är du en person som är bra på att bygga upp nätverk och relationer internt och externt kommer du ha lätt att komma in i rollen hos oss. Du är kommunikativ och driver dina förslag framåt på ett lösningsfokuserat och prestigelöst sätt. Tjänsten innebär frihet under ansvar och för rätt person kommer det att finnas stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har en god IT-systemförståelse med fokus på logistikprocessen, du har några års arbetslivserfarenhet inom logistik och projektledning samt erfarenhet av arbete med större logistikflöden. Du bör även ha en eftergymnasialutbildning, gärna civilingenjör och vidare behärskar och uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.


Intresserad av tjänsten?

Vi erbjuder dig möjligheten att komma in i en framtidsorienterad organisation där logistikutveckling är i fokus, Dahl vill med hjälp av effektiva logistikflöden bidra till att våra kunder blir framgångsrika i sina projekt över hela landet. Dahl ingår i Saint-Gobain koncernen med verksamhet i ett femtiotal länder, har du ambitionen att någon gång arbeta utanför Sverige ges det stora möjligheter att söka intressanta roller i någon av koncernens övriga bolag.

Dahl samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och utföra intervjuer löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Välkommen med din ansökan!