Logistik- och affärsutvecklare

Kallhäll
Ansök senast 2019-06-16

Om tjänsten

Vill du ha en spännande roll där du får driva och delta i olika utvecklingsprojekt inom logistik i ett marknadsledande bolag som investerar i nytt centrallager? Dahl satsar på digitalisering och nytänkande och förstärker nu logistikutvecklingsteamet. Är du en driven och ambitiös person med stort intresse för det senaste inom supply chain så kan det här vara tjänsten för dig!

Som logistik- och affärsutvecklare på Dahl arbetar du med utvecklingsprojekt inom koncernen, som projektledare, projekten spänner över både process-, teknik och verksamhetsutveckling. I din roll ingår det att analysera och identifiera utvecklingsbehov, implementera förändringar och följa upp resultat. Arbetet är omväxlande och bedrivs projektbaserat där medarbetare från bolagets olika funktioner såsom logistik, it, sälj, marknad och inköp involveras. Kontaktytorna är många såväl internt som externt och i din roll agerar du i många fall ansiktet utåt och representerar Dahl i dialogen med externa intressenter.

Logistikdivisionen är en förändringsdriven organisation där utvecklingsavdelningen, som består av 10 personer, jobbar för att stötta och möjliggöra den fortsatt starka försäljningsutvecklingen. På Dahl är vi 500 personer som arbetar med logistik. Vi driver vår egen logistik och äger hela varuflödet med både lager och transport i egen regi såväl digitalt som fysiskt. I rollen som logistikutvecklare finns det stora möjligheter att ta initiativ i det kontinuerliga förbättringsarbetet och se dina idéer och initiativ bli verklighet. Placering för tjänsten är på huvudkontoret i Kallhäll och du rapporterar till Logistikdirektör på Dahl.


Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med logistik- och processutveckling, du får gärna ha en bakgrund som logistikkonsult, trainee eller verksamhetskonsult. För att lyckas i rollen som affärs- och logistikutvecklare behöver du:

• Eftergymnasial utbildning, som civilingenjör eller ekonom

• Erfarenhet av att självständigt driva utvecklingsprojekt

• Kundfokus, det är meriterande om du arbetat nära försäljning och kundansvariga för att utveckla och implementera effektiva logistikflöden

• Goda kunskaper i svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift

Som person har du hög ambitionsnivå, du är utvecklingsinriktad, analytisk och bra på att driva egna projekt framåt mot goda resultat. Att vilja utveckla dig själv och samtidigt vara en del av avdelningens utveckling är en självklarhet för dig. Då du kommer att samarbeta med såväl interna som externa intressenter, kunder och leverantörer, ser vi att du är en kommunikativ och utåtriktad person med lösningsfokuserat och prestigelöst förhållningssätt samt god samarbetsförmåga.


Intresserad av tjänsten?

Vi erbjuder dig möjligheten att komma in i en framtidsorienterad organisation där logistikutveckling är i fokus, Dahl vill med hjälp av effektiva logistikflöden bidra till att våra kunder blir framgångsrika i sina projekt över hela landet. Dahl ingår i Saint-Gobain koncernen med verksamhet i ett femtiotal länder , har du ambitionen att någon gång arbeta utanför Sverige ges det stora möjligheter att söka intressanta roller i någon av koncernens övriga bolag.

Dahl samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och utföra intervjuer löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Välkommen med din ansökan!