Butikssäljare

Värmdö
Ansök senast 2019-03-31

Har du tidigare erfarenhet av arbete som butikssäljare och vill vara med och starta upp en ny Dahlbutik på Värmdö? Sök då tjänsten redan idag!


Vi söker en butikssäljare för arbete i vår nya butik på Värmdö som öppnar i maj 2019. Teamet kommer att bestå av dig som butikssäljare samt en butikschef*. I butiken kommer även inne- och utesäljare att vara stationerade och dessa kommer du att ha daglig kontakt med.

*Denna tjänst, och flera andra, hittar du på vår karriärsida.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i början på maj 2019.

Butikens öppettider kommer att vara 06.00 – 16.30 och arbetstiden växlar mellan 06.00-15.00 och 07.30-16.30.


Arbetsbeskrivning

Som butikssäljare i vår nya butik kommer du vara delaktig i uppstartsarbetet. När butiken har öppnat kommer att att ansvara för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Försäljning och kassaarbete
 • Ordermottagning och orderadministration
 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Inventering
 • Skyltning
 • In- och utplock av material
 • Returhantering


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som butikssäljare och är social, utåtriktad och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tar gärna initiativ till förbättringar. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Erfarenhet från VVS-branschen är ett krav.

Meriterande är om du har:

 • Truckkort
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 
 • Frivillig gruppförsäkring


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Lena Liljegren, samordnare, på 08-6272687.


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Butikssäljare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %