Innesäljare till Dahl

Kristianstad
Ansök senast 2021-10-10

Gillar du merförsäljning och är skicklig på att skapa och bearbeta kundrelationer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en innesäljare till vårt kompetenta team i Kristianstad. Säljteamet du kommer tillhöra består av ett tiotal inne- och utesäljare samt fyra härliga butikskollegor som servar våra fantastiska kunder varje dag! Alla har olika intressen och personligheter, men oavsett vad de gillar eller vad de gör på sin fritid har de passion för en sak – försäljning!

Om Rollen

Som innesäljare är du en nyckelperson och ytterst viktig för våra framgångar. Telefonen kommer vara ditt viktigaste arbetsredskap och dina dagar kommer att präglas av långa och korta samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Men du kan vara lugn för som innesäljare hos oss får du även utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som älskar att arbeta med försäljning och är mål- och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och är en naturbegåvning när det gäller att skapa och bibehålla relationer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vidare kommer du att knappa siffor och information i Excel och Salesforce under dina arbetsdagar så vi ser med fördel att du har datavana. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt registrera din första order, liksom att tidigare erfarenheter och kunskaper från VVS-branschen också är meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placering Kristianstad. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 10 oktober 2021.

För frågor vänligen kontakta, Mats Hällefors säljledare mats.hallefors@dahl.se Joakim Åkesson utesäljare joakim.akesson@dahl.se Hans Nilsson innesäljare hans.nilson@dahl.se eller Gert-Ove Hafström innesäljare gert-ove.jatte.hafström@dahl.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Mats Hällefors

mats.hallefors@dahl.se

070-529 64 34

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %