System Manager HR/Lönesystem

Stockholm
Ansök senast 2021-09-30

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag inom VVS branschen och är länken i produkt- och informationsflödet mellan 2000 leverantörer och 38 000 hantverkare. Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Dahl har 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Sedan 1 mars sitter Dahl (HK) i Bromma i nya fina lokaler, www.dahl.se 

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen ”Årets karriärföretag” flera år i rad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

System Manager HR/Lönesystem

Just nu har vi stort fokus på digitalisering och flera spännande projekt som omfattar hela koncernen. Vi söker nu en System Manager som kommer att ansvara för koncernens HR- och lönesystem.

Om Tjänsten

I rollen som System Manager för HR och Lönesystem är din uppgift att säkerställa att förvaltningsobjekten är fullt fungerande, övervakade, livscykelhanterade samt har en med verksamheten överensstämd plan för utveckling. Du har ett helhetsansvar för förvaltningsobjekten att utföra aktiviteter som t.ex. koordinering med leverantörer (systemen driftas och utvecklas externt vilket innebär extern kravställning), säkerställa efterlevnad av avtal, deltaga i utvecklingsdiskussioner, driva mindre projekt, utföra funktionstester samt stötta supporten med 3’rd line. Även kapacitetsplanering, disaster recovery och business continuity plans samt systemdokumentation och kommunikation ingår i ditt ansvar.

En stor del av rollen innebär att säkerställa att verksamheten får rätt stöd. Du kommer att arbeta nära HR och Lönecenter och verksamheten och även med tredjepartsleverantörer samt IT operation. I övrigt kommer du också vara delaktig att stötta IT-avdelningen i Dahls digitaliseringsresa. I rollen rapporterar du till Head of Application Management.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet av systemförvaltning kopplat till HR och Lön. Du har mycket goda kunskaper om HR- och löneprocesser, HR- och Lönesystem och är van att leda projekt. Har du erfarenhet av systemen Catalyst One och Agda är det mycket meriterande. Det är också en stor fördel om du har IT förståelse och erfarenhet av systemlösningar med mycket integrationer mellan olika system. Vidare talar och skriver du svenska, såväl som engelska utan svårigheter.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för system som stöttar en affärskritisk process. Du vill förstå processen för att därmed förstå behovet av systemstöd. Du är intresserad av förändring och utveckling med allt ifrån planer till tester. Du gillar kundfokusering och förstår vikten av en god dialog med våra interna kunder och att det krävs såväl ett serviceinriktat sätt som integritet. Du är en självgående, initiativtagande och kreativ person som kan anpassa dig efter en föränderlig vardag.

Dahl erbjuder

På Dahl arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans samtidigt som de leder och deltar i verksamhetsnära projekt. Hos oss kommer du bli en del av ett dynamiskt och härligt team på ett spännande företag med engagerade medarbetare. Kulturen i teamet är prestigelös och alla bidrar med sin expertis och kompetens. Var och en och tillsammans strävar dom efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta IT Application Management-chef Ture Wismar.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30/9-2021 

Kontaktperson

Ture Wismar

ture.wismar@dahl.se

070-574095042

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %