Säljare Industri

Sundsvall
Ansök senast 2021-08-06

Vi söker nu en Säljare Industri till säljteamet i Sundsvall. Som Säljare Industri arbetar du med att utveckla relationer och affärer med både nya och befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett säljteam som gemensamt stöttar Dahls affär. Dina dagar kommer att präglas av långa och korta samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer.

En vanlig dag på jobbet innebär att du arbetar med:

  • Försäljning av produkter, kampanjer och koncept till befintliga och nya kunder
  • ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.
  • Delta i kundaktiviteter

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett sug och driv framåt inom sälj. Vi ser gärna att du kommer från Industrin, kanske som projektledare, arbetsledare eller annan roll med stor teknisk förståelse för våra produkter. Det viktigaste är att du gillar sälj och kommer trivas i rollen som säljare! Du är lite av en tävlingsmänniska och drivs av mål och resultat, är handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har lätt för att såväl skapa nya som att förvalta befintliga kundrelationer.

Då tillgänglighet är ett av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Meriterande:

  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska'

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med en positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och ger goda möjligheter till karriärutveckling.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Head Consulting. Frågor om tjänsten besvaras av Eleonor Cserpes på 070-995 31 30 eller eleonor@headconsulting.se.

Välkommen med din ansökan!