Innesäljare till Kalmar

Kalmar
Ansök senast 2021-07-31

Till vårt säljteam i Kalmar söker vi nu en serviceinriktad innesäljare med stort kundfokus. Du kommer att ingå i vårt befintliga team som består av både inne- och utesäljare, vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Din arbetsplats är belägen i anslutning till vår butik där även butikspersonal arbetar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Rollen

Som innesäljare är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på kundernas önskemål. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning. 

  • Säkerställa kundnöjdhet
  • Ordermottagning och orderadministration
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
  • Kontakt med leverantörer
  • Aktiv produktstyrning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 Passar vi varandra?

Vi söker dig som tidigare arbetat i en kundserviceinriktad roll och gärna i en säljande befattning. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet från liknande roll
  • Erfarenhet från branschen och produktkunskap inom VVS
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word
  • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

 Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Som ny innesäljare på Dahl får du en strukturerad och omfattande onboarding samt stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Nilsson 0708-30 65 43.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!