Dahlcentersäljare till Jönköping

Jönköping
Ansök senast 2021-07-03

Är du en social person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker en sprudlande butikssäljare till vårt Dahlcenter i Jönköping. I butiken och i övrigt på enheten jobbar härliga kollegor, alla har de olika intressen och personligheter men en sak är de "rör"ande överens om - det är viktigt att ha kul på jobbet!

Om rollen

I butiken kommer du ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Detta gör du inte genom att sitta still bakom en kassa utan genom att aktivt delta i deras köpupplevelse. Du kommer att guida kunderna i våra digitala verktyg samtidigt som du ger bästa tänkbara service och besvarar frågor om produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en servicestjärna medverkar du till att skapa en tilltalande butik som är det självklara valet för våra kunder.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Tidigare erfarenheter och kunskaper från VVS-branschen eller butiksarbete samt från M3 eller liknande affärssystem är meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Distriktchef Dahlcenter Magnus Folkesson på 0480-429405.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Jönköping.

Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 3 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Magnus Folkesson

magnus.folkesson@dahl.se

070-376 2903

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %