Teknisk Innesäljare Mark & VA

Umeå
Ansök senast 2021-06-25

Till affärsområdet Mark & VA söker vi söker en driftig engagerad innesäljare med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för affärer! 

Om rollen

Som Innesäljare på Dahl är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra kunders önskemål och hittar effektiva lösningar på olika typer av utmaningar. Det dagliga arbetet präglas av många kundkontakter, främst över telefon och mail. Du ska aktivt bearbeta nya och gamla kunder, men att ta emot och handlägga order (ordermottagning, orderadministration), produktförfrågningar, samt uppföljning av offerter och prisfrågor är också en del av din vardag. 

På Dahl samarbetar utesäljare med innesäljare för att leverera den bästa och effektivaste lösningen till våra kunder. Du kommer därför att sitta placerad tillsammans med andra inne- och utesäljare.  

Passar vi varandra?

Naturligtvis är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden. 

För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är du trygg i ditt sätt att kommunicera och du drivs av att göra affärer. Du tar stort ansvar för att utföra arbetet på ett strukturerat och ordningsamt sätt. 

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning
  • Goda kunskaper om våra produkter är meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Kunskap i affärssystemet M3 är meriterande
  • Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med rätt driv hos dig kommer vi ge dig alla förutsättningar att lyckas!  

Varför arbeta hos oss?

Som innesäljare hos oss får du en plats i vårt erfarna och framgångsrika säljteam. Du ges möjligheten till vidareutveckling inom ett företag som har en marknadsledande position samt kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling. Dahl är en familjär arbetsplats som gjord för att trivas på.

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. 

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. 

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Umeå. Startdatum enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 25 juni men urval sker löpande så sök så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Eleonor Cserpes på Headconsulting som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når henne på 070-955 31 30 eller eleonor@headconsulting.se

Varmt väkommen med din ansökan!