Affärsansvarig säljare till Skåne

Malmö
Ansök senast 2021-05-16

Dahl fortsätter att växa och söker nu en affärsansvarig säljare i region Syd med ansvar för kund-, affär- och tillväxt. Du kommer att tillhöra Team Kyla och utgå från något av våra kontor inom distriktet.

Rollen

Som affärsansvarig säljare inom Team Kyla Syd blir du vår spjutspets och nyckelperson samt ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap och spetskompetens. Kylkundernas behov omfattar flera teknikområden och utöver kylteamet så kommer du att samarbeta med specialister inom VS, industri, flödesmätning mm. för att på så sätt ge kunderna bästa tänkbara service.

Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Arbetsdagarna är varierande med kundmöten och arbetsplatsbesök för att sälja in Dahls totala kunderbjudande. Rollen är varierande och nära samarbete med innesälj är viktigt. Dahls digitala affär växer kraftigt och med tanke på rådande världsläge finns det effektiva digitala verktyg att tillgå i din roll. 

Då Kyla är ett av Dahls uttalade tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. Rollen innebär direkt kundansvar för majoriteten kylkunder i syd. Du driver den totala utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till. Du kommer också ha ett nära samarbete med affärsområdeschef Kyla i Sverige.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Passar vi varandra?

”Dahl söker en energisk och ambitiös säljare som får energi av att träffa kund och göra affär. Du behöver ha ett tekniskt intresse för att snabbt förstå de utmaningar och behov som våra kunder ställs inför. Du behöver också vara en lagspelare och som använder vår digitala plattform som verktyg för att öka produktiviteten." Martin Selin, försäljningschef

Har du ett stort intresse av att skapa och utveckla affärer? Vi söker dig som har ett högt engagemang och förmåga att bygga och förädla kundrelationer. Stämmer detta in på dig kommer du att trivas hos oss. 

Din bakgrund kan variera men du bör ha några års erfarenhet av komplex försäljning. Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen, men erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet är meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb i en positiv och framgångsrik miljö. Du blir en viktig del i vår organisation där ute- och innesäljare jobbar i team och hjälps åt genom hela affärsprocessen. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss.

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt träningskort, glasögon och linser m.m. 

Som ny utesäljare på Dahl får du en strukturerad och omfattande onboarding samt stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Nilsson 0708-30 65 43.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!