Innesäljare Customer Relations

Östersund
Ansök senast 2021-05-15

Är du en fena på kundrelationer, har ett starkt servicetänk och driv? Då vill vi att du ska vara med och bygga upp något helt nytt och spännande tillsamman med oss på Dahl.

Vi söker två innesäljare som vill vara med och starta upp en ny avdelning i Östersund. I lokalerna i Östersund har vi både Dahlcenter-butik, säljkår och växelverksamheten. Vi är många glada kollegor som bjuder på mycket skratt och personlighet. Du kommer jobba på ett rikstäckande framåtlutat företag där det händer mycket och innovation är en del av vardagen.

Om rollen

Den nya avdelningen startar upp i projektform under 12 månader där vi löpande formar och utvärderar arbetssätt och ”best practice”. Du kommer kontakta företag som redan är befintliga kunder, se över deras behov och hur Dahl kan tillgodose dessa. En viktig beståndsdel är att sälja in Dahls plattform och i synnerhet våra marknadsledande digitala tjänster. Dina kundkontakter kommer att stärka broar och sätta Dahl på kartan för framtida inköp.

Din anställning kommer initialt vara tidsbestämd på 12 månader med goda chanser till förlängning om projektet blir den framgång vi tror det kan bli.

 

Passar vi varandra?

 • Erfarenhet av försäljning, gärna över telefon
 • Erfarenhet av B2B-försäljning och/eller VVS är meriterande

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning, starkt driv och en fena på kundrelationer. Att vara flexibel och lösningsorienterad tror vi är lite av en förutsättning för att trivas i rollen.

 

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

 

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Holmberg, chef växel, på 063-161191.

Avslutningsvis

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 12 månader med chans till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 8:00-16:30. Ditt nya jobb startar 2021-06-01.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-14. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker tjänsten via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Niklas Holmberg

Niklas.Holmberg@dahl.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %