Teknisk specialistsäljare flödesmätning

Stockholm
Ansök senast 2021-04-25

Nu utökar Dahl Sverige Ab sin specialistgrupp inom flödesmätning och du har nu chansen att få tillhöra ett team som på heltid arbetar med flödesmätarfrågor!


Om rollen

Att arbeta som specialist inom Flödesmätning på Dahl innebär att man genom sin och teamets kunskap supportar våra kunder och säljare att göra de bästa produktvalen vad det gäller flödesmätning. Vi arbetar främst med mätning av vatten men även andra typer av flödesmätning hanteras i det dagliga arbetet. Du skall ha lätt för att knyta nya kontakter då arbetet innebär aktiv bearbetning och utveckling av kund- och leverantörsrelationer. Tjänsten innefattar även täta kontakter med våra lokala säljare då det är tillsammans med dem vi gör våra affärer. Organisatoriskt blir du en del av Mark & VA och vårt team inom flödesmätning.

 

Passar vi varandra?

 • Mångårig erfarenhet av flödesmätning
 • Kunskap inom digitala system för avläsning (meriterande)
 • Då vi har kontakt med leverantörer i andra länder är det viktigt att du har god kunskap i engelska
 • B-körkort är ett krav

Din kompetens är viktigare än din geografiska placering varför vi har möjlighet att ha en dialog om placeringsort.

 

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

 

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Johansson Prefab & Projektledningschef0470-77 54 34.


Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 25 april. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker tjänsten via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Magnus Johansson

Magnus.Johansson2@dahl.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %