Inne-/Dahlcentersäljare

Göteborg
Ansök senast 2021-05-01

Vi söker en Inne-/Dahlcentersäljare till vår butik i Göteborg. Säljteamet består i dagsläget av både butikssäljare, innesäljare och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Du rapporterar till Distriktschef Dahlcenter.

 

Rollen

Tjänsten innefattar både arbetsuppgifter som Innesäljare och Dahlcentersäljare.

Som Dahlcentersäljare ansvarar du för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.


Som Innesäljare är telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning. 


Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt registrera din första order och imponera på dina nya kollegor! Nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.


Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är det till Distriktschef Christian Helgesson på 070-6236149.


Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagda under butikens öppettider.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 26 mars 2021.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %