Innesäljare och Butikschef sökes till Jönköping

Jönköping
Ansök senast 2021-03-31

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande och försäljning och trivs i en arbetsmiljö där tempot och arbetsuppgifterna växlar? Se hit!


Till vår verksamhet i Jönköping söker vi på Dahl två nya stjärnor till våra tjänster som Innesäljare respektive Butikschef. Som Innesäljare är din arbetsplats belägen i direkt anslutning till butiken och som Butikschef är vår butik i Jönköping din huvudsakliga arbetsplats. Säljteamet som arbetar på plats i Jönköping idag består av 3 personer i butiken (1 butikschef och 2 butikssäljare) samt 2 utesäljare och tre innesäljare som alla gillar att ha roligt på jobbet och ge bästa tänkbara service till våra kunder!


Rollen som Butikschef

Som Butikschef ansvarar du för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ser till att ett aktivt säljarbete utförs samt arbetar med att utveckla, driva och arbetsleda butikssäljarna. Rollen som Butikschef innebär stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med Distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken.


En vanlig dag på jobbet består exempelvis av att:

·        Skapa aktivitetsplaner för butiken avseende kampanjer, leverantörsdemo, kundträffar m.m.

·        Planering och deltagande i kundaktiviteter

·        Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)

·        Aktivt delta i säljteamets utveckling

·        Underhålla och utveckla butikens sortiment


Rollen som Innesäljare

Som Innesäljare är du del i ett säljteam som snabbt agerar på kundernas önskemål. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och vid försäljning. Som Innesäljare rapporterar du till Försäljningschefen för distriktet.


En vanlig dag på jobbet består exempelvis av:

·        Aktiv produktstyrning mot att välja Dahls produkter

·        Ordermottagning och orderadministration

·        Återrapportering av kunders kreditläge

·        Uppföljning av offerter och prisfrågor

·        Kontakt med leverantörer

·        Kontakt och service gentemot våra kunder


Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning inom VVS-branschen och till din natur är resultatorienterad. Du drivs av uppsatta försäljningsmål och har alltid som ambition att leverera därefter.


Till tjänsten som Butikschef ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom handeln. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som Butikschef med budgetansvar samt vana att arbeta med förbättringsprocesser.


Till tjänsten som Innesäljare eftersöker vi någon med produktkunskap inom VVS branschen. Du behöver ha goda kunskaper i Excel och Word och det ses som meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet M3.


Vi på Dahl lägger vikt vid personliga egenskaper, för oss är rätt matchning vid rekrytering a och o för att vi som arbetsgivare och du som person ska trivas ihop. Till den här typen av tjänster inom försäljning ser vi det som extra viktigt att du är en social och utåtriktad person som trivs och drivs av att bygga relationer, så väl med våra kunder som dina framtida kollegor. Du tycker om tvära kast och ett varierande arbetstempo där det ibland är snabbt till beslut och handling.


Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss. Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Avslutningsvis

Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med start enligt överenskommelse.


Urval och intervjuer sker löpande och båda tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 mars 2021. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.


Frågor angående tjänsten besvaras av Dahls Distriktschef Magnus Folkesson på 0480-42 94 05 eller magnus.folkesson@dahl.se .


Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Magnus Folkesson

magnus.folkesson@dahl.se

070-376 2903

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %