Kundansvarig Utesäljare Team Kyla Syd

Malmö
Ansök senast 2021-01-31

Dahl Kyla fortsätter att växa och söker kundansvarig utesäljare i södra Sverige. Har du ett stort affärsintresse, drivs av att utveckla och att utvecklas, och har erfarenhet från kylbranschen? Då kommer du att trivas hos oss. 

Vi söker en utesäljare inom specialistområde Kyla till vårt team i södra Sverige – med positionering företrädesvis i Malmö. Du kommer att ingå i ett team med drivna och lösningsorienterade kollegor med högt engagemang.


Om rollen


Som kundansvarig utesäljare inom Team Kyla Syd är du vår spjutspets och nyckelperson samt ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl är ledande grossist inom VVS-branschen och har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap och spetskompetens. Kylkundernas behov omfattar flera teknikområden och utöver kylteamet så kommer du att samarbeta med specialister inom VS, Industri, Flödesmätning etc. för att på så sätt ge kunderna bästa tänkbara service.

Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Arbetsdagarna är varierande med kundmöten och arbetsplatsbesök för att sälja in Dahls totala kunderbjudande. Rollen är varierande och ett nära samarbete med innesälj är viktigt. Dahls digitala affär växer kraftigt och med tanke på rådande världsläge finns det effektiva digitala verktyg att tillgå i din roll.

Då Kyla är ett av Dahls uttalade tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. Rollen innebär direkt kundansvar för majoriteten kylkunder i syd. Du driver den totala utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till. Du kommer också ha ett nära samarbete med Affärsområdeschef Kyla i Sverige. I rollen ingår naturligtvis tjänstebil.  


Passar vi varandra?


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet. Vi ser gärna att kandidaten har arbetat några år med proaktiv och behovsanpassad försäljning samt har dokumenterad erfarenhet av eget kundansvar.

För att passa som utesäljare på Dahl behöver du vara ambitiös, självständig, utåtriktad, strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en positiv och nyfiken inställning. Att driva framåt samt att arbeta mot uppsatta mål är viktiga ingredienser på Dahl. Att våga ta avslut och hitta en för båda parter attraktiv lösning är A och O. Då du kommer arbeta mycket i Excel och Salesforce (CRM) under dina arbetsdagar ser vi med fördel att du har tidigare vana av arbete i dessa system. Vi arbetar i affärssystemet M3. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är nödvändigt då många av våra leverantörer är internationella.


Varför arbeta hos oss?


Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt rabatt på träningskort, glasögon och linser, m.m.


Om Dahl


Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Martin Selin på 040-314103.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde februari 2021. I rollen ingår tjänstebil. Placeringsort i Malmö. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 januari.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsformuläret på vår karriärsida (karriar.dahl.se).

Kontaktperson

Martin Selin

martin.selin@dahl.se

072-206 03 93

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %