Innesäljare industri

Stockholm
Ansök senast 2020-08-31

Gillar du merförsäljning och går igång på att skapa och bearbeta kundrelationer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en innesäljare till vårt Industri-team i Stockholm. Säljteamet du kommer tillhöra består av tre innesäljare och en utesäljare som servar våra fantastiska kunder varje dag! Alla har olika intressen och personligheter, men oavsett vad vi jobbar med, vad vi gillar eller vad vi gör på vår fritid har vi passion för en sak – försäljning!


Rollen

Som innesäljare är du en nyckelperson och ytterst viktig för våra framgångar. Vi säkerställer att din mentor och din handledare blir dina personliga vägledare och inspiratörer som med varm hand guidar dig genom din första ”röriga” tid hos oss och ser till att du har kul på jobbet!

Telefon och dator kommer vara dina viktigaste arbetsredskap och dina dagar kommer att präglas av långa och korta samtal och e-post konversation med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Men du kan vara lugn för som innesäljare hos oss får du även utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.


Passar vi varandra?

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och går igång på mål- och resultatinriktad försäljning. Du har en positiv inställning och är en naturbegåvning när det gäller att skapa och bibehålla kundrelationer. Har du specialistkompetens inom materielområdena ventiler, rör, armatur eller pumpar är det ett plus. En del leverantörer befinner sig utomlands så du behöver vara trygg med engelska i tal och skrift.

Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kund- och leverantörsrelationer.

Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer. Vidare är du social, relationsskapande, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo kan förekomma.


Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten slår du en signal till vår Säljchef Robert Karlsson, på 072-725 81 82.


Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Med placering enligt överenskommelse på någon av våra Dahlcenter i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 augusti.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsformuläret på vår karriärsida (karriar.dahl.se).

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %