Projektledare som gillar raka rör

Sverige
Ansök senast 2020-08-31

Är du en strukturerad och affärsdriven projektledare som brinner för att skapa nya affärsmöjligheter och är mål- och resultatinriktad? Då är det dig vi söker! 


Dahl Industri söker nu en projektledare till vårt projektkontor. Teamet är specialister på produkter inom flödessystem till industrin och består i dagsläget av åtta erfarna kollegor med lång branscherfarenhet och specialistkompetens. Teamet sitter utspridda runtom i landet och kommer välkomna dig med öppna armar och ge dig den support och vägledning du behöver för att snabbt komma in i jobbet och bli en del av det framgångsrika teamet!


Om rollen

Som projektledare präglas ditt dagliga arbete av offertarbete. Projektkontoret får gemensamt förfrågningar från kunder och säljare och dessa förfrågningar fördelas sedan i gruppen. Du arbetar aktivt med att utveckla relationer och affärer med både kunder och leverantörer. Du ansvarar för ditt eget offertarbete och detta samordnas veckovis av gruppledaren för projektkontoret. Projekten och offerterna byggs enskilt, eller gemensamt, och sammanställs sedan för överlämning till kund.

Exempel på arbetsuppgifter är

 • Projektledning av industriprojekt
 • Leverantörshantering
 • Kundkontakt som support till våra säljare
 • Marknad och prissättningssupport till vår kategoriorganisation
 • Framtagning av offerter till våra industrisäljare

Huvudsakliga mottagare av offerter är vårt industrisälj som består av ett fyrtiotal ute- och innesäljare vilka utgår från våra kontor runt om i Sverige. Även flertalet av dessa härliga kollegor kommer du ha ett tätt samarbete med.


Passar vi varandra?

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, gärna med erfarenhet av projektledning. Vi ser gärna att du har kunskap om flödessystem till industrin och erfarenhet om hur marknaden och affären fungerar. Du behöver vara intresserad av att dyka ner i specifikationer/underlag för att ta fram en offert till kunden. Har du specialistkompetens inom materielområdena ventiler, rör, armatur eller pumpar är det ett plus. Leverantörshantering är en stor del av vardagen och merparten av dem befinner sig utomlands så du behöver vara trygg med engelska i tal och skrift.

Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kund- och leverantörsrelationer.

Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor, kunder och leverantörer. Vidare är du social, relationsskapande, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo kan förekomma.


Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av vår Affärsområdeschef Peter Johansson via peter.johansson@dahl.se.


Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placeringsort är flexibel och beslutas enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker tjänsten via ansökningsformuläret.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %