Är du en säljstjärna som vill jobba i Norrland? Sök då tjänsten som utesäljare redan idag!

Norrland
Ansök senast 2020-07-23

Vi söker Utesäljare inom segmentet industri till vårt säljteam i Norrland. Säljteamet består i dagsläget av ett fyrtiotal härliga kollegor vilka utgår ifrån våra Dahlcenter. Som utesäljare har du ett tätt samarbete med hela säljteamet bestående av både butiks-, inne-, och utesäljare och du rapporterar till Försäljningschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå eller Luleå men du kommer att bearbeta kunder i hela Norrland.

Rollen

Som utesäljare är du en nyckelperson som aktivt arbetar med att utveckla relationer och affärer med både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för ditt eget säljarbete och rapporterar månadsvis till Försäljningschefen. För att du så snabbt som möjligt ska komma in i rollen får du både en mentor och en handledare som blir dina personliga vägledare och inspiratörer. De kommer att guida dig genom din första ”röriga” tid hos oss och ser till att du har kul på jobbet!

I rollen ingår även att analysera och strukturera din kundportfölj samt driva och utveckla kundaktiviteter. Då resor i tjänsten är en stor del av din vardag är B-körkort ett krav och förmånsbil ingår i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter under en vanlig arbetsvecka:

 • Försäljning av produkter, kampanjer och koncept
 • Nykundsbearbetning
 • Skriva och teckna avtal med kunder
 • Offerthantering och uppföljning
 • Planerar och genomför kundaktiviteter såsom kundbesök och uppföljningar

Passar vi varandra?

Vi söker dig som går igång på försäljning och är mål- och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och är en naturbegåvning när det gäller att skapa och bibehålla kundrelationer. Då du arbetar självständigt ute på fältet krävs det att du har kunskap och vana av att på egen hand lägga upp en strategi för att nå uppsatta mål.

Vi är mer intresserad av ditt driv och engagemang än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen. Har du kunskap i avtalsjuridik och tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem är det ett stort plus.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av vår Försäljningschef Robert Millbert på 072-201 14 87.

Avslutningsvis

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 23 juli.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %