Innesäljare Dahl Trollhättan

Trollhättan
Ansök senast: 2023-02-03

Dahl i Trollhättan letar nu efter en innesäljare som gillar att skapa goda kundrelationer, är det du?

Du välkomnas till ett härligt gäng som med stort engagemang arbetar för att ge våra kunder professionell vägledning och personlig service i toppklass. Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Som innesäljare inom VVS präglas dina dagar av samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter då vi arbetar i bland annat Excel, Salesforce och affärssystemet M3. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Utveckla kundrelationer och aktiv merförsäljning
 • Ordermottagning
 • Uppföljning av offerter och prisfrågor

Varför arbeta hos oss?

SGDS Gruppens bolag är ledande inom sina områden. Nu är målet att även bli Sveriges bästa arbetsgivare i branschen, med mantrat; Personalen som konkurrensfördel. Våra medarbetare som alltid gör det lilla extra för våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi är måna om att du skall trivas och motiveras av att gå till jobbet samt få möjlighet att få växa i din yrkesroll och inom vårt globala moderföretag Saint Gobain.

Vi erbjuder friskvård- och lunchbidrag, regelbundna hälsokontroller och rabatter i våra butiker.

Matchar vi varandra?

Du motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen och vi tror att följande stämmer in på dig:

 • Serviceinriktad
 • Datorvana
 • Flytande i svenska samt bekväm med engelska
 • Positivt med erfarenhet från VVS-branschen

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Regionchef Peter Gustafsson 070-5943959.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Trollhättan. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan 07.00 – 16.00.

Vi läser ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan, men senast den 3 februari 2023.

Varmt välkommen till familjen inom SGDS Gruppen!

Om SGDS Gruppen

SGDS Gruppen (Saint-Gobain Distribution Sverige) omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Arbetet innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Kontaktperson

Peter Gustafsson

peter.gustafsson@dahl.se

070-5943959

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %