Dahlcentersäljare - Årsta

Årsta
Ansök senast: 2022-12-16

Är du en energifylld och utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge den bästa tänkbara service till dina kunder? Då ska du läsa vidare!

Rollen

Vi söker en engagerad Dahlcentersäljare till vårt Dahlcenter i Årsta.

I butiken kommer du ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt utveckla nya kundrelationer. Detta gör du genom att aktivt delta i deras köpupplevelse och även guida kunderna i våra digitala verktyg samt ge bästa tänkbara service och besvara frågor om bl.a. produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en stjärna på service så medverkar du till att skapa en tilltalande butik som är det självklara valet för våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tycker att det är viktigt att skapa och bibehålla relationer.

Produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt komma in i rollen.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Lena Liljegren, 08-6272687.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagd under butikens öppettider, vardagar mellan kl.06.00 – 16.30.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 16 december 2022.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret. 

Varmt välkommen med din ansökan!


SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

 

Kontaktperson

Lena Liljegren

lena.liljegren@dahl.se

08-6272687

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %