Butikssäljare till Mark & VA center i Örebro & Hallsberg

Örebro/Hallsberg
Ansök senast: 2022-12-16

Är du en social person som brinner för att ge den bästa tänkbara servicen till dina kunder samt för att ta ansvar? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker en butikssäljare till våra mark & va center i Örebro & Hallsberg.

Om rollen

Som butikssäljare jobbar du i ett team. Du är med och ansvarar för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butikerna. Du ser till att ett aktivt säljarbete utförs samt arbetar med att utveckla butiken. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten. Tjänstgöring är på två orter, Örebro & Hallsberg. I Hallsberg finns butiken i Optimeras lokaler som är en bygghandel och ingår i samma koncern som Dahl. Mark & VA center är en nystartad butik i Hallsberg som du är med och bygger upp från grunden vilket kräver ett enormt engagemang från din sida. Fördelningen är ca 50% i Örebro och 50% i Hallsberg. Då tjänsten är både i Örebro & Hallsberg så är körkort och egen bil ett krav. Butiken i Örebro är en väl upparbetad butik som funnits ca 6 år och där jobbar totalt 5st personer med mark & va kompetens.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vidare är ansvarstagande, ordningsam och att ha ett stort engagemang viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har tidigare erfarenheter och kunskaper från va-branschen eller butiksarbete.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VA & VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta försäljningschef Per Andersson på 076-115 60 09, per.andersson@dahl.se 

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstiden är 06:30 – 16:00 och är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 16-12-2022. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

 

Kontaktperson

Per Andersson

Per.Andersson@dahl.se

0761156009

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %