Fastighetstekniker till centrallagret Kallhäll/Bålsta

Kallhäll
Ansök senast: 2022-12-31

Om företaget

SGDS Gruppen där bland annat Dahl och Optimera ingår är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På SGDS Gruppen drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

 

Om tjänsten

Har du flerårig erfarenhet av arbete som fastighetstekniker samt är van att leverera högsta kvalitet till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi erbjuder dig att vara med på en häftig resa, Dahl färdigställer ett nytt Centrallager i Bålsta, inflyttning hösten 2024, och vill gärna ha med dig dit.

Vi söker en fastighetstekniker till vårt nuvarande centrallager i Kallhäll, och en framtida placering på vårt nya lager i Bålsta . Fastighetsteamet består av fyra personer vilka kommer bli dina närmsta kollegor och du kommer att rapportera till fastighetschefen.

 

Om arbetsuppgifterna

Som fastighetstekniker på Dahls centrallager kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom drift, skötsel och underhåll och arbeta i olika projekt i verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Felavhjälpande underhåll
 • Föregripande underhåll
 • Statuskontroller
 • Beställningar och kontakter med underentreprenörer
 • Arbeta med ärendehanteringssystem
 • Vara behjälplig vid omflyttningar på kontoret
 • Ta in offerter och värdera dessa tillsammans med fastighetschef.
 • Dokumentera och administrera ärenden
 • Kontakt med företrädare för verksamheten
 • Arbeta med säkerhet och brandskydd

 

Övrigt kring tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Arbetstiderna varierar mellan 6:00-20:00 och då vi även arbetar med beredskap kommer du att ha en beredskapsvecka per månad. Då arbetet ibland måste förläggas när verksamheten ligger nere bör du kunna jobba vissa kvällar och helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter samt är praktiskt lagd och har ett stort tekniskt intresse. För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Då arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är du utåtriktad och har en god social förmåga. Vidare trivs du att arbeta i team och är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. God datorvana samt kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har utbildning inom drift- och fastighetsteknik alternativt bakgrund som snickare, VVS-tekniker, smed etc. Även truckkörkort och tillstånd att köra saxlift är en merit, likaså intyg om heta arbeten. Kunskaper inom lagerautomation är meriterande.


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

 

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • Subventionerad lunch (Rikskortet)
 • Regelbundna hälsokontroller
 • Personalrabatter i våra butiker
 • Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser
 • Frivillig gruppförsäkring

 

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Frithiof, Fastighetschef, på 08-583 595 73.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Då vi eftersträvar mångfald i arbetsgruppen ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontaktperson

Johan Frithiof

Johan.Frithiof@dahl.se

070-585 26 36

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %