Returhanterare till lagret i Växjö

Växjö
Ansök senast: 2022-12-30

Är du intresserad av ett utmanande arbete där du får möjlighet att arbeta med problemlösning, administration och kundkontakter på Sveriges ledande handelsbolag inom VVS? Då bör du läsa vidare!

Vi söker en Returhanterare för arbete på vårt returlager i Växjö. Returavdelningen är belägen i vårt Dahlcenter där bland annat butikspersonal, inne- och utesäljare, administratörer och transportledare och arbetar. 

Arbetsbeskrivning

Som returhanterare arbetar du lösningsfokuserat med både kund- och leverantörsreturer. Du blir en viktig kontakt och hanterar returer på ett professionellt sätt med noggrannhet och sann känsla för service. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer samt har ett nära samarbete med dina kollegor i Växjö och på supportlagret i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kreditera kunder för returnerat material

- Hantera och returnera defekt/felbeställt material från kunder till leverantörer

- Hantering av produkter som ska transporteras till supportlagret i Stockholm

- Kundkontakt via telefon och på plats

Dagligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom kundservice, kundvård samt sälj- och kassaarbete kommer även att förekomma. Detta då tanken är att öka samarbetet mellan butikspersonal och returhanterare för att skapa ett mer varierande arbete där samtliga medarbetare får chansen att utveckla sina färdigheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och ge Dahls kunder bästa tänkbara service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en positiv attityd och som trivs att arbeta tillsammans med andra. Du är kundorienterad, ser lösningar istället för problem och tar gärna initiativ till att förbättra flöden och processer.

Meriterande är om du har:

- Truckkort

- Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

- Kunskap inom VVS

- Erfarenhet inom lager/logistik 

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sina anställningar. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal.

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

- Kompetensutveckling genom SGDS-akademin 

- Subventionerad lunch (Rikskortet)

- Regelbundna hälsokontroller

- Personalrabatter i våra butiker

- Rabatter på bland annat privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser 

- Frivillig gruppförsäkring

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Folkesson på 0480-429405 alternativt via magnus.folkesson@dahl.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 30 december 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Kontaktperson

Magnus Folkesson

magnus.folkesson@dahl.se

0480429405

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %