Teknisk Innesäljare Mark & VA

Jönköping
Ansök senast: 2022-08-31

Till affärsområdet Mark & VA söker vi söker en driftig engagerad Innesäljare med utpräglad servicekänsla och ett brinnande intresse för affärer! 

Som Innesäljare på Dahl är du del i ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra kunders önskemål och hittar effektiva lösningar på olika typer av utmaningar. Det dagliga arbetet präglas av många kundkontakter, främst över telefon och mail. Du ska aktivt bearbeta nya och gamla kunder, Ta emot och handlägga order, produktförfrågningar, samt uppföljning av offerter och prisfrågor är också en del av din vardag. 

På Dahl samarbetar Utesäljare med Innesäljare för att leverera den bästa och effektivaste lösningen till våra kunder. Du kommer därför att sitta placerad tillsammans med andra Inne- och Utesäljare.   

Naturligtvis är du serviceinriktad, fokuserar på problemlösning och är flexibel. Då delar av arbetet sker i team måste du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Du gillar att utvecklas, och tar ansvar för att söka produktinformation för att ständigt öka din kunskap om marknaden. 

För att kunna vårda och utveckla våra kundrelationer på bästa sätt är du trygg i ditt sätt att kommunicera och du drivs av att göra affärer. Du tar stort ansvar för att utföra arbetet på ett strukturerat och ordningsamt sätt. 

Du ska ha minst gymnasieutbildning i botten. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning. Goda kunskaper om våra produkter är meriterande, men inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har kunskap i affärssystemet M3. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift, då kommunikationen internt och externt huvudsakligen sker på svenska. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.  

Vi erbjuder  

  • En plats i vårt erfarna och framgångsrika säljteam  
  • Möjligheten till vidareutveckling inom ett företag som har en marknadsledande position  
  • Kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling  
  • En familjär arbetsplats som gjord för att trivas på  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med rätt driv hos dig kommer vi ge dig alla förutsättningar att lyckas!  

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar, och med möjligheten till att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position.  

Urval sker löpande så sök så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!