Innesäljare till Dahl Sundsvall, Mark & VA

Sundsvall
Ansök senast: 2022-07-15

Dahl i Sundsvall letar nu efter en innesäljare på Mark & va som gillar merförsäljning och är skicklig på att skapa och bearbeta kundrelationer, är det du? Du kommer ansluta till ett team där man med högt driv arbetar för att ge kunden den bästa service. Kulturen i teamet är prestigelös och hjälpsam där alla bidrar med sin expertis och kompetens. 

 

Om rollen

Som innesäljare är telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning.

Du ges också utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.

  

Din profil 

Vi söker dig som älskar att arbeta med försäljning och är mål- och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och är en naturbegåvning när det gäller att skapa och bibehålla relationer. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vidare kommer du att knappa siffor och information i Excel och Salesforce under dina arbetsdagar så vi ser med fördel att du har datavana. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt registrera din första order liksom tidigare erfarenheter och kunskaper från VA-branschen är meriterande. Har du dessutom praktiskt erfarenhet från VA-branschen är det extra meriterande.


Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

 

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VA-VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet. 


SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

 

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten vänligen kontakta

Per Andersson, 076-115 60 09

per.andersson@dahl.se

 

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Sundsvall. Arbetstiden varierar men arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan 07:00 – 16.30.

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 15-07- 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Per Andersson

Per.Andersson@dahl.se

0761156009

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %