Butikschef med driv och energi!

Mölndal
Ansök senast: 2022-06-30

Vi söker en energifylld och driftig Butikschef till vårt Dahlcenter i Mölndal. Som Butikschef blir du en viktig kugge i ett glatt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en miljö med en positiv och familjär atmosfär. Säljteamet som idag arbetar i butiken består av butikssäljare och innesäljare som alla gillar att ha roligt på jobbet och ge bästa tänkbara service till våra kunder. Den enda som saknas nu är du!

Om rollen

Som Butikschef ansvarar du för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ser till att ett aktivt säljarbete utförs samt arbetar med att utveckla, driva och arbetsleda butikssäljaren. I rollen som Butikschef ges du stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med Distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter en vanlig vecka:

·        Skapa aktivitetsplaner för butiken avseende kampanjer, leverantörsdemo, kundträffar m.m.

·        Planering och deltagande i kundaktiviteter

·        Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)

·        Aktivt delta i säljteamets utveckling

·        Underhålla och utveckla butikens sortiment

Passar vi varandra?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har erfarenhet från någon form av säljande roll gärna i en ledande befattning. För att trivas i rollen är du social, kommunikativ och har förmågan att motivera dina kollegor. Vidare är du är skicklig på att både skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som butikschef med budgetansvar samt vana att arbeta med förbättringsprocesser.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Distriktschef Christian Helgesson på 070-6236149.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagda under butikens öppettider, vardagar 06.00 -15.00.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30 Juni 2022.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Kontaktperson

Christian Helgesson

Christian.Helgesson@dahl.se

070-623 61 49

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %