Ambulerande butikssäljare

Täby
Ansök senast: 2022-05-31

Är du en utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig! 

Rollen

Du kommer att ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer.

Hos oss sitter du inte still bakom en kassa utan är aktivt deltagande i kundernas köpupplevelse och guider dem i våra digitala verktyg samtidigt som du ger bästa tänkbara service och besvarar frågor om produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en servicestjärna medverkar du till att skapa en attraktiv butik med en skön atmosfär som är det självklara valet för våra kunder.

Den ambulerande rollen går ut på att du kommer få åka och hjälpa kollegor i andra butiker, i norra Stockholm, om behov skulle uppstå. Bil och körkort ett stort plus.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt komma in i rollen.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en   trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet. 

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Micaela Andersson, distriktschef, 086308424.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med utgångsort Täby. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan 06.00 – 16.30.

Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 2022-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %