Innesälj Kyla till Göteborg

Göteborg
Ansök senast: 2022-05-27

Innesälj Kyla till Göteborg

Dahl Kyla fortsätter att växa och söker innesäljare till Göteborg. Har du ett stort affärsintresse, drivs av att utveckla och att utvecklas, och har erfarenhet från kylbranschen? Då kommer du att trivas hos oss.  

Vi söker en innesäljare inom specialistområde Kyla till vårt team i Västra Sverige – med positionering företrädesvis i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team med drivna och lösningsorienterade kollegor med högt engagemang.

Om rollen

Som säljare inom Team Kyla är du en nyckelperson och ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl är ledande grossist inom VVS-branschen och har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap och spetskompetens. Kylkundernas behov omfattar flera teknikområden och utöver kylteamet så kommer du att samarbeta med specialister inom VS, Industri, Flödesmätning etc, för att på så sätt ge kunderna bästa tänkbara service.

Det personliga mötet med kund i butik, telefon och digitalt kommer initialt att vara dina viktigaste arbetsredskap och dina dagar kommer att präglas av såväl långa som korta samtal med kunder, kollegor och leverantörer. Utöver alla möten och samtal kommer du få utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.

Då Kyla är ett av Dahls uttalade tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. På sikt kommer det även finnas möjlighet att ta eget kundansvar och driva utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet. Det är extra meriterande om du har arbetat med försäljning.

För att passa som innesäljare behöver du vara självständig, utåtriktad, strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en positiv och nyfiken inställning. Att driva framåt är en viktig ingrediens på Dahl samt att arbeta mot uppsatta mål. Att våga ta avslut och hitta en för båda parter attraktiv lösning är A och O. Då du kommer arbeta mycket i Excel och Salesforce (CRM) under dina arbetsdagar ser vi med fördel att du har tidigare vana av arbete i dessa system. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är nödvändigt då många av våra leverantörer är internationella.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Regionchef Peter Gustafsson på 070-5943959

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placeringsort är Göteborg.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 220527.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsformuläret på vår karriärsida (karriar.dahl.se).

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %