Utesäljare

Norrköping

Är du en fena på att sälja och trivs i en arbetsroll där du aktivt driver försäljning ute hos våra kunder? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig utesäljare inom Team VVS är du vår spjutspets och nyckelperson. Därför blir du ytterst viktig för vår fortsatta satsning inom vårt kärnområde.

Du arbetar med försäljning av Dahls produkt- & tjänstelösningar och får ett direkt affärsansvar för ett antal både små och större kundkonton inom regionen. Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Du utgår från en redan stark och etablerad kundbas, men uppsökande nykundsbearbetning ingår också i din roll.

Du kommer att ingå i ett säljteam bestående av inne- och utesäljare samt butikssäljare som gemensamt stöttar Dahls affär. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss. Du utgår från Norrköping och rapporterar till försäljningschefen.

Passar vi varandra?

Vi ser gärna att du har arbetat några år med proaktiv och behovsanpassad försäljning samt har dokumenterad erfarenhet av eget kundansvar. Som person har du en stark vilja att prestera, har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från byggbranschen är ett krav, där branscherfarenhet inom VVS är starkt meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Kontakt och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping. Beräknat tillträdesdatum är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!