Telefonist till Växeln i Östersund

Östersund

Nu söker vi en kollega med det där lilla extra som vill jobba med oss i växeln i Östersund! Du kommer jobba på ett rikstäckande och framåtlutat företag där det händer mycket och där innovation är en del av vardagen. Teamet du blir en del av består av glada kollegor som bjuder på mycket skratt och personlighet.

Detta är en tillsvidareanställning på 50% med möjlighet till fler timmar i veckan vid behov.

Om rollen

Växeln har en central roll i organisationen och genom den passerar varje dag en stor mängd kunder som ska guidas och hjälpas mot rätt avdelning eller specialist. I rollen som telefonist ingår att kunna hjälpa kunderna med lättare frågor och vara en bra representant för företaget. Här går ett fantastiskt kundbemötande och service hand i hand med effektivitet.

Du blir anställd i SGDS Gruppen som är moderbolaget där Dahl och Optimera ingår. På arbetsplatsen i Östersund har vi både Dahlcenterbutik, säljkår och växelverksamheten.

Passar vi varandra?

För de kunder som ringer in kommer du vara den första rösten många av kunderna hör och därmed ett av Dahls viktigaste ansikten utåt. Vi söker dig som är social, har ett starkt servicetänk och en positiv inställning.

Dagarna varierar i tempo och du trivs både i stunder med högt som lågt tryck på telefonen.

SGDS Gruppen erbjuder

SGDS Gruppen är moderbolag för Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans. Kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Holmberg, chef växeln och telefoni, 063-161191.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med möjlighet till mer tid utefter behov. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja 2022-02-01, annars enligt överenskommelse.

Växeln har öppet måndag till fredag mellan 07:00 och 17:00 och dina arbetstider är förlagda inom det spannet.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget där Optimera och Dahl nu ingår. Successivt inkluderas de övriga bolagen som då bli divisionerna inom SGDS Gruppen för support bland annat inom: affärsutveckling, ekonomi, IT, HR, logistik och hållbarhet.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Alla bolagen är alla specialister inom sina branscher och sätter en stor ära i att vara det. I bolagen finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer.

Tillsammans har vi över 150 000 proffskunder, omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.

https://www.sgdsgruppen.se/

Kontaktperson

Niklas Holmberg

Niklas.Holmberg@dahl.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %