Butikssäljare till Dahlcenter Norrköping

Norrköping
Ansök senast 2022-02-13

Är du en social person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Om rollen

Vi söker en sprudlande butikssäljare till vårt Dahlcenter i Norrköping. Tjänsten är ett vikariat till och med 2023-01-08.

I butiken kommer du ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Detta gör du inte genom att sitta still bakom en kassa utan genom att aktivt delta i deras köpupplevelse. Du kommer att guida kunderna i våra digitala verktyg samtidigt som du ger bästa tänkbara service och besvarar frågor om produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en servicestjärna medverkar du till att skapa en tilltalande butik som är det självklara valet för våra kunder.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Tidigare erfarenheter och kunskaper från VVS-branschen eller butiksarbete samt från M3 eller liknande affärssystem är meriterande.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet. 

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta distriktschef Magnus Folkesson på 0480 42 94 05.

Avslutningsvis

Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m. 2023-01-08 och vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Placeringsort är Norrköping

Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider, vardagar mellan kl.06.30 – 16.00

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 13 februari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Kontaktperson

Magnus Folkesson

magnus.folkesson@dahl.se

0480429405

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %