Ambulerande butikssäljare Dahl Stockholm syd

Stockholm
Ansök senast 2022-01-31

Vi söker en energifylld och driftig Butikssäljare till våra Dahlcenter inom område Stockholm syd. Som ambulerande Butikssäljare blir du en viktig kugge i ett glatt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en miljö med en positiv och familjär atmosfär. I våra butiker hittar du glada butikssäljare och innesäljare som alla gillar att ha roligt på jobbet och ge bästa tänkbara service till våra kunder. Den enda som saknas nu är du!


Rollen

Som Butikssäljare ansvarar du för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Som ambulerande Butikssäljare behöver du dessutom vara flexibel och tycka om att jobba i olika butiker och snabbt kunna anpassa dig till nya situationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter en vanlig vecka:

 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Aktivt delta i säljteamets utveckling
 • Underhålla och utveckla butikens sortiment

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt registrera din första order och imponera på dina nya kollegor! Nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.


Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.


Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Distriktschef Lena Liljegren på 073-0210448.


Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagda under butikens öppettider som är dagtid under vardagar.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 januari 2022.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %