Dahl i Göteborg söker Innesäljare till Industri

Göteborg
Ansök senast 2022-01-31

Innesäljare till vårt industriteam.

Är du en stjärna inom områdena service och merförsäljning och en person som brinner för att göra affärer? Se då hit!

Vi söker en Innesäljare med placering i Göteborgsområdet. Säljteamet du kommer att tillhöra består i dagsläget av inne- och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor. I rollen som Innesäljare rapporterar du till säljledare industri region mitt. Du kommer att tillhöra ett effektivt säljteam som snabbt agerar på kundernas önskemål. Telefonen är ditt främsta arbetsredskap och du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning. Vidare är du kundernas kontaktperson vid frågor och försäljning. 

En vanlig dag på arbetet innefattar exempelvis aktiv produktstyrning mot att välja Dahls produkter, ordermottagning och orderadministration, återrapportering av kunders kreditläge, uppföljning av offerter och prisfrågor samt kontakt med leverantörer.

Som ny innesäljare på Dahl får du stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning och drivs av mål och resultat. Vidare är du handlingskraftig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra våra kundrelationer. För att kunna göra detta på bästa sätt är du en god kommunikatör och drivs av att göra affärer. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer.

Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen och produktkunskap inom VVS, goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word samt erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och känna sig trygga i sin anställning. Vi erbjuder därför marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal. 

Vi har en stark tro på att våra medarbetare bidrar till vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. Vi lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärs- och kompetensutveckling.

Utöver ovanstående erbjuder vi bland annat

 • subventionerad lunch (Rikskortet)
 • regelbundna hälsokontroller
 • personalrabatt i våra butiker
 • rabatter på bland annat träningskort, glasögon och linser 
 • frivillig gruppförsäkring till förmånligt pris

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 31 januari. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Frågor om tjänsten besvaras av Säljledare industri Magnus Sandberg 073-086 68 69.

Kontaktperson

Peter Gustafsson

peter.gustafsson@dahl.se

070-5943959

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %