Projekt- och Tekniksäljare inom Geoteknik

Sverige
Ansök senast 2022-02-20

Dahls framgångar inom Geotekniksektorn gör att vi nu söker en Projekt- och tekniksäljare till vår specialistgrupp inom affärsområdet. Du blir en del av ett framgångsrikt team med kollegor som alla besitter spetskompetens. Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa!

Om rollen

Dahl är en helhetsleverantör inom Geoteknik och produktområdet innefattar bl.a. tätskikt, geonät, dräneringsmattor, geotextiler, gabioner och rörbroar. Vår vision är att fortsätta vara den ledande värdeskaparen i branschen vilket innebär att vi vill tillföra kunskap i våra samtal med exempelvis konsulter, myndigheter och kunder och du som Projekt- och Tekniksäljare är en nyckelroll i denna vision.

Som Projekt- och tekniksäljare kommer du arbeta med att marknadsföra Dahls affärsområde Geoteknik och våra erbjudanden men även arbeta väldigt nära våra lokala säljare då det är tillsammans med dem vi gör våra affärer.

​Du kommer vara en viktig del i vår ambition att vara delaktiga i tidiga skeden av projekten och där bidra med rådgivning kring projektering, produktval, installationslösningar med mera för att hitta den bästa totallösningen för projektet. Vidare kommer du även vara en viktig del i införsäljningen och i projektledandet av våra montageprojekt där vi utför montage- och svetsningsarbeten åt våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har:

 • Bakgrund inom entreprenörsleden eller att du på annat vis skaffat dig stor kunskap kring de olika delarna av ett Mark & anläggningsprojekt
 • Tidigare arbetat med geotekniska produkter eller har geoteknisk utbildning, meriterande
 • B-körkort då tjänsten är landsövergripande och innehåller en del resande

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är duktig på att skapa och bibehålla relationer då arbetet innebär aktiv bearbetning och utveckling av kund-, konsult- och leverantörsrelationer.

Din kompetens är viktigare än din geografiska placering och du kommer ha ditt kontor på något av våra Dahlcenter i Sverige. Organisatoriskt blir du en del av Dahl Mark & VA.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet. 

Vill du veta mer?

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Magnus Johansson, Prefab- och Projektledningschef, på telefon 0470-775434.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort flexibelt. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 20 februari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder

Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. 

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Kontaktperson

Magnus Johansson

Magnus.Johansson2@dahl.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %