Innesäljare till Dahl

Lund

Gillar du merförsäljning och är skicklig på att skapa och bearbeta kundrelationer? Då är det dig vi söker!

Vi söker en innesäljare till vårt säljteam i Lund. Säljteamet du kommer tillhöra består av en handfull inne- och utesäljare, tre butikskollegor samt en DC-chef, som alla hjälps åt att skapa en butik som är det självklara valet för alla rörläggare i och runt Lund.

Om Rollen

Som innesäljare är du en nyckelperson och ytterst viktig för våra framgångar. Du har frekvent kontakt med alla våra kunder på kontoret. Telefonen och datorn kommer också att vara dina viktigaste arbetsredskap och dina dagar kommer att präglas av långa och korta samtal med såväl kunder, kollegor som med leverantörer. Dahls digitala handel växer sig urstark, så ett modernt arbetssätt förväntas av dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är proaktivt säljarbete och aktiv produktstyrning mot att välja Dahls produkter. Utöver detta arbetar du med ordermottagning och orderadministration, uppföljning av offerter och prisförfrågningar.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som älskar att arbeta med försäljning och är mål- och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Du kommer att knappa siffor och information i Excel och Salesforce under dina arbetsdagar så vi ser med fördel att du har datorvana.

Vi är framför allt intresserad av ditt driv och engagemang snarare än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem blir din startsträcka betydligt kortare.

Varför arbeta hos oss?

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Att arbeta på Dahl innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget. Dahl är med sina återkommande utmärkelser av ”Årets karriärföretag” en attraktiv arbetsplats för över 1200 medarbetare över hela landet. 

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Försäljningschef Martin Selin på 0722-060393.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Lund. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 15 januari 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Martin Selin

martin.selin@dahl.se

072-206 03 93

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %