Dahl söker driven butikssäljare med energi!

Göteborg
Ansök senast 2022-01-31

Är du en energifylld och utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig! 

Rollen

Som butikssäljare hos oss på Dahl i Gamlestaden kommer du garanterat att möta alla olika sorters kunder men med en sak gemensamt, alla gillar vårt kaffe! Du kommer att ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer.

Hos oss sitter du inte still bakom en kassa utan är aktivt deltagande i kundernas köpupplevelse och guider dem i våra digitala verktyg samtidigt som du ger bästa tänkbara service och besvarar frågor om produkt, pris och teknisk support.

Utöver att vara en servicestjärna medverkar du till att skapa en attraktiv butik med en skön atmosfär som är det självklara valet för våra kunder.


Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Oroa dig inte, produktkunskap är inget måste – vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller butiksarbete. Har du tidigare arbetat i M3 eller liknande affärssystem kan det hjälpa dig att snabbt komma in i rollen.


Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är det till Distriktschef Christian Helgesson på 070-6236149.


Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.


Avslutningsvis

Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar och är förlagda under butikens öppettider.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 januari 2022.

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Kontaktperson

Christian Helgesson

Christian.Helgesson@dahl.se

070-623 61 49

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %