Applikationsspecialist CRM

Stockholm
Ansök senast 2021-10-31

Applikationsspecialist CRM

SGDS Gruppen omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi är alla specialister inom våra branscher och sätter en stor ära i att vara det. I alla bolag finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer. I SGDS gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik, med mera. Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. Genom samordning av våra verksamheter kan vi underlätta för våra kunder att ta del av hela vårt gemensamma utbud. Det är en av våra viktigaste tillväxtmöjligheter. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Sedan 1 mars sitter vi i Bromma i nya fantastiska lokaler, https://www.sgdsgruppen.se/

Parallellt med SGDS gruppens stora fokus på digitalisering pågår ett projekt att samordna alla bolag i koncernen. VS- och VA-specialisten Dahl och bygghandelskedjan Optimera integreras i SGDS Gruppen som ett första steg. I samband med det inleds arbetet med att synkronisera processer och system i syfte att förenkla och förbättra affärsmöjligheter för samtliga kunder.

Nu söker vi en affärsorienterad applikationsspecialist CRM som ska delta i arbetet med att rulla ut ett koncerngemensamt CRM-system i hela gruppen. Rollen är verksamhetsnära och är kravfångare av de olika divisionernas behov samt teknisk utförare av utveckling och anpassningar.

Om tjänsten

I rollen som applikationsspecialist får du möjlighet att vara med i etableringen och vidareutvecklingen av SalesForce inom koncernen. Initialt blir du ansvarig för att sätta upp och definiera strukturen för administration, för underhåll, test och support av systemet. Detta innefattar såväl strukturer kring behörigheter men även struktur rörande support på systemet med tillhörande rutiner för att säkra god datakvalité. Du översätter verksamhetens behov till säljstödjande funktionalitet i SalesCloud och Marketing Cloud via konfiguration och utveckling och ansvarar för integrationerna till systemet.

Vidare kommer du att säkerställa att processer och rättigheter hålls och efterlevs i samtliga bolag samt diskuterar utvecklingsbehov och förbättringar. Tillsammans med systemförvaltare och verksamheten är du också delaktig i framtagandet av systemets road map. Du ansvarar även för att dokumentation uppdateras löpande och säkerställer kontinuerligt underhåll av systemet.

I rollen kommer du att ha ett stort internt och externt nätverk för att ständigt fånga upp behov och förändringar i systemet för att löpande kunna ge förslag på förbättringar. För dig är det naturligt att vara ajour i Salesforces egna utvecklingar/releaser för att kunna analysera nyheter och hur de kan nyttjas inom koncernen på bästa sätt.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Data/systemvetenskap eller motsvarande samt god förståelse för CRM mjukvara och arkitektur. Du har en god teknisk förståelse, är van att ge support, felsöka och hitta förbättringar samt vidareutveckla i systemet. Vidare är du van att arbeta nära såväl verksamheten som tex systemägare och externa leverantörer för att lyckas fånga upp problem och möjligheter rörande systemet för att ständigt förbättra. Det är viktigt att din kunskap kopplat till utveckling inom Salesforce Sales är på en nivå som gör att du har en god förståelse för flöden, beroenden och strukturer i systemet samt att du har ett långsiktigt och hållbart tänk att nyttja möjligheter i Salescloud standard och Salesforce MarketingCloud.

Har du tidigare erfarenhet av arbete med ERP/Ecom/Outlook och CRM integrationer är det mycket positivt. Har du certifieringar inom SalesForce, SalesCloud och SalesForce MarketingCloud är även det meriterande. Då vi ingår i en internationell koncern är både svenska och engelska ett krav i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för digitalisering och ny teknik och som vill ta ett helhetsansvar för system som stöttar en affärskritisk process. Du är intresserad av förändring och utveckling med allt ifrån planer till tester och vill förstå processen för att därmed förstå behovet av systemstöd. Du förstår vikten av en god dialog med våra internkunder och att det krävs såväl ett serviceinriktat sätt som integritet. Du är en analytisk, lösningsorienterad och noggrann person som gärna tar initiativ. Som person är du självgående men uppskattar självklart ett gott samarbete.

SGDS gruppen erbjuder

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans. Kulturen i teamet är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta IT Application Management-chef Ture Wismar.

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31/10-2021

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %