Dahlcenterchef

Stockholm
Ansök senast 2021-10-31

Är du en social person som brinner för att ge den bästa tänkbara servicen till dina kunder samt för att ta ansvar? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker en butikschef till vårt Dahlcenter i City, på Sveavägen 159.

Om rollen

Som Dahlcenterchef är du butiksansvarig vilket betyder att du ansvarar för att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken. Du ser till att ett aktivt säljarbete utförs samt arbetar med att utveckla, driva och arbetsleda butikssäljarna. Rollen som butikschef innebär stor frihet under ansvar för att utveckla och driva förbättringsprocesser. Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med distriktschefen, vilken du även rapporterar till. Vidare i rollen ingår säkerställande av deltagande i av företaget anordnade utbildningar och informationsmöten samt ansvar för den dagliga driften och därtill bemanningen i butiken.

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är en fena på att skapa och bibehålla relationer. Vidare är ansvarstagande, ordningsam och att ha ett stort engagemang viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter och kunskaper från VVS-branschen eller butiksarbete samt från M3 eller liknande affärssystem.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta distriktschef Micaela Andersson på Micaela.andersson@dahl.se

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 11;e oktober 2021. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansöka!

Kontaktperson

Micaela Andersson

Micaela.andersson@dahl.se

070-316 69 66

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %