Butikssäljare/innesäljare till vårt Dahlcenter

Västervik
Ansök senast 2021-11-05

Är du en utåtriktad person som brinner för att göra affärer och ge bästa tänkbara service till dina kunder? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person till den kombinerade rollen som butiks- och innesäljare för vårt Dahlcenter i Västervik. I rollen ansvarar du för att vårda och bearbeta befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Du för ett aktivt säljarbete och ombesörjer att aktuella kampanjer och aktiviteter marknadsförs på korrekt sätt. Vidare medverkar du till att skapa en attraktiv butik för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Teamet består i dagsläget av en butikschef, en butiks- och innesäljare samt en utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 •  Försäljning och kassaarbete
 • Ordermottagning och orderadministration
 • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
 • Inventering
 • Skyltning
 • In- och utplock av material
 • Returhantering

Passar vi varandra?

Vi söker dig som är social, utåtriktad och kommunikativ. Du har en positiv inställning och tar gärna initiativ till förbättringar. Då tillgänglighet är en av Dahls nyckelord ser vi att du som söker har ett flexibelt förhållningssätt och uppskattar ett tätt samarbete med både kollegor och kunder.

Meriterande är om du har:

 • Erfarenhet från VVS-branschen
 • Tidigare erfarenhet av butiksarbete och/eller säljarbete
 • Erfarenhet av arbete i M3 eller liknande affärssystem

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Kent Lindholm, Försäljningschef, på 013-25 46 07.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse, placering Västervik. Arbetstiden varierar men det är en heltidstjänst där arbetspassen är förlagda under butikens öppettider som är 06.45–16.00.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 5 november 2021. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Kent Lindholm

kent.lindholm@dahl.se

070-6961703

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %